Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Aztec GoldAztec Gold este un joc slot nou adaugat pe site-ul nostru de jocuri ca la aparate.ro , un site de jocuri slot si jocuri poker GRATIS!

Aztec Gold este unul dintre cele mai populare jocuri slot aflandu-se pe primele pozitii in clasamentul jocurilor slot realizat pe site-ul nostru. Joaca acum Aztec gold si obtine cele mai multe puncte.

Puteti dubla punctele castigate cu clasicul Rosu sau Negru sau sa bagati banii in casa apasand tasta Collect, dar avand in vedere ca jucati pe puncte si nu pe bani adevarati merita sa mai riscati din cand in cand punctele castigate. Regulile dupa care se ghideaza acest joc sunt foarte simple, similare celorlalte jocuri slot online sau din cazino.

Instructiuni: Pentru a juca apasati butonul start, pentru a selecta miza pentru care doriti sa jucati, apasati Bet One sau Bet Max iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati START sau COLLECT

Dorim sa mentionam ca jocurile de pe site-ul nostru au un scop de divertisment, acestea nu incurajeaza jocul in cazino sau pe bani.

Vino acum pe www.jocuri-ca-la-aparate.ro si descopera multitudinea de jocuri slot dar si jocuri poker dintre cele mai interesante dar si cele mai cautate din cazino si nu numai!

Game Stats

3.843 views

Categriile Jocurilor