Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Book of RA Descriere: Book of Ra 3 este una dintre versiunile cunoscutului joc Bok of Ra care il puteti juca acum Gratis pe site-ul nostru. La fel ca si celalte versiuni ale jocului Book of Ra 3 si este un joc slot pe cinci coloane si se joaca la fel ca si versiunile anterioare. Jocuri-ca-la-Aparate.ro va ofera toate jocurile absolut gratis acestea sunt cu scop distractiv deci la noi pe site nu veti pierde bani niciodata dar distractia conteaza. Pe masura ce vor aparea si alte versiuni va garantam ca le veti gasi pe site-ul nostr.

Puteti juca si alte versiuni ale popularului joc online  Book of Ra pe site-ul nostru precum Booh of Ra Deluxe si alte inca 6 versiuni ale acestui joc, pentru a vedea toate versiunile existente ale jocului dati cautare in site si veti vedea toate versiunile ale celui mai popular joc slot din Romania dar si din lume.

Instructiuni: Pentru a juca Book of Ra ca la aparate apasati START, pentru a selecta miza apasati BET ONE sau BET MAX iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati START sau COLLECT

Game Stats

63.657 views

Categriile Jocurilor