Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Fruit CocktailFruit Cocktail este jocul slot cu foarte multi fani in general jocurile ca la aparate cu fructe sunt preferate de jucatorii de jocuri online slot din Romania iar Fruit Cocktail este unul dintre jocurile care intra in Top 5 cele mai populare jocuri ca la aparate alturi de alte jocuri cu septari si Sizzling Hot. Jocu poate fi jucat absolut gratis pe site-ul nostru fara afi nevoie de inregistrare sau sa depuneti vreo suma de bani, toate jocurile online de pe site-ul nostru sunt gratuite si sunt pentru distractie si nu sunt jocuri de noroc astfel incat  Jocuri-ca-la-Aparate.ro nu va va lua banii niciodat la noi distractia e pe primul loc.

Bineinteles ca liniile castigate se pot dubla exact ca la aparatele di cazinouri cu Rossi Negru astfel la fiecare culoare ghicita sa va dublati suma pariata.

 

Instructiuni: Pentru a juca Fruit Cocktail ca la aparate apasati START, pentru a selecta miza apasati BET ONE sau BET MAX iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati START sau COLLECT

Game Stats

13.503 views

Categriile Jocurilor