Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Island 2Island 2 este un joc foarte accesat pe site-ul nostru de jocuri slot si anume Jocuri ca la Aparate.ro . Un joc celebru, Island 2 , se aflla pritre cele mai populare jocuri slot. Datorita popularitatii sale, acest joc se afla intre primele locuri ale jocurilor slot. Va invitam sa jucati acest joc pe www.jocuri-ca-la-aparate.ro . Island 2 este unul dintre cele mai cautate jocuri slot si acum este disponibil si pe site-ul nostru de Jocuri ca la Aparate.

Regulile dupa care se joaca acest joc sunt simple, si similare celorlalte jocuri din cazino.Puteti dubla punctele castigate cu clasicul Rosu sau Negru sau sa bagati banii in casa apasand tasta Collect, dar avand in vedere ca jucati pe puncte si nu pe bani adevarati merita sa mai riscati din cand in cand punctele castigate.

Pentru a juca Island 2 trebuie sa apasati butonul de START, dupa care selectati miza apasand BET ONE sau BET MAX, iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma apasati START sau COLLECT.

Island 2 este oferit de site-ul nostru GRATUIT tuturor celor care doresc sa joace online jocuri slot si la orice ora din zi sau din noapte. Mentionam ca toate jocurile au caracter distractiv!

Game Stats

12.455 views

Game Tags

Categriile Jocurilor