Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Magic MoneyMagic money este un joc slot foarte interesant, asemanator celorlalte jocuri slot cu care deja va-ti obisnuit. Am adaugat acest joc pentru jucatorii pasionati de jocuri slot ca la aparate. Miza pe care puteti juca este una mare, care poate ajunge pana la 900, fapt care face diferenta intre acest joc si altele cu care probabil va-ti obisnuit.

Regulile dupa care se joaca acest joc sunt simple si similare celorlalte jocuri slot cu care probabil va-ti obisnuit. La acest joc aveti posibilitatea sa dublati punctele castigate cu clasicul Rosu sau Negru sau sa bagati banii in casa apasand tasta Collect, dar avand in vedere ca jucati pe puncte si nu pe bani adevarati merita sa mai riscati din cand in cand punctele castigate.

Instructiuni: Pentru a juca apasati start, pentru a selecta miza apasati Bet One sau Bet Max iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati START.

Mentionam ca site-ul nostru Jocuri ca la aparate.ro va pune la dispozitie jocuri slot si jocuri poker GRATUIT, care pot fi jucate de oricine. Jocurile pe care vi le punem la dispozitie au scop distractiv. Nu incurajam jocul pe bani sau jocul in cazino!

Game Stats

3.421 views

Game Tags

Categriile Jocurilor