Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Queen of HeartsQueen of Hearts este un joc slot nou adaugat pe site, fiind unul dintre favoritele jucatorilor de slot atat dintre cei care joaca online dar si dintre cei care joaca in cazino.

Queen of Hearts este un joc situat in topul clasamentelor de jocuri slot  atat din cazino cat si dintre cele online. Joaca GRATIS Queen of hearts acum pe Jocuri ca la aparate.ro si aduna cat mai multe puncte!

Puteti dubla punctele castigate cu clasicul Rosu sau Negru sau sa bagati banii in casa apasand tasta Collect, dar avand in vedere ca jucati pe puncte si nu pe bani adevarati merita sa mai riscati din cand in cand punctele castigate. Regulile dupa care se ghideaza acest joc sunt foarte simple, similare celorlalte jocuri slot online sau din cazino. Va punem la dispozitie si alte jocuri slot sau Poker!

Instructiuni: Pentru a juca apasati butonul start, pentru a selecta miza pentru care doriti sa jucati, apasati Bet One sau Bet Max iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati START sau COLLECT

Dorim sa mentionam ca aceste jocuri au caracter de divertisment, acestea nu incurajeaza jocul in cazino sau jocul pe bani!

Game Stats

3.360 views

Categriile Jocurilor